Δύο αστυνομικοί, ο ένας σοβαρά και ο άλλος ελαφρά, τραυματίστηκαν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Λεμεσού, όταν το περιπολικό τους δέχθηκε πυροβολισμούς από νοικιασμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Ads

Σύμφωνα με το sigmalive.com, αστυνομικός ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντόπισε ένα όχημα που κινούνταν ύποπτα, στην περιοχή του Αγίου Σύλα. Αμέσως, ενημέρωσε και έφτασε εκεί περιπολικό, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στο σημείο και παρακολουθούσε διακριτικά το όχημα. Οταν έφτασε το περιπολικό, οι τρεις δράστες άνοιξαν πυρ με αυτόματο όπλο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ το όχημα διέφυγε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών φαίνεται να τραυματίστηκε και ένας εκ των δραστών.

Ads

Από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους δύο καταζητούμενους συνελήφθη ενώ σύμφωνα με το ΚΥΠΕ που επικαλείται αστυνομική πηγή ο άνδρας κατά τη σύλληψη του ήταν όντως τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων: Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση: 1.Συνομωσίας για φόνο, 2.Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

*Φωτό: sigmalive.com