Ανεβαίνει ακόμη περισσότερο ο αριθμός των επιβεβαιωμένων θυμάτων του «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο, στην τρίτη βαλίτσα που βρέθηκε σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, βρέθηκε το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, από τις Φιλιππίνες, την οποία παραδέχθηκε ότι σκότωσε  το Δεκέμβριο του 2017.

Ads

Η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες, εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 2017.  Η αδερφή της κίνησε γη και ουρανό για να κινητοποιήσει τις Αρχές, ούτως ώστε να εντοπιστεί η αδερφή της. Τον Φεβρουάριο του 2018 εντοπίστηκε στους Αγίους Ομολογητές η άδεια παραμονής της.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Λίβια Φιορεντίνα Μπουνέα, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της 8χρονης Έλενα Ναταλία Μπουνέα, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μετά και τον εντοπισμό του έκτου θύματος του 35χρονου, η προσοχή πλέον στρέφεται στον εντοπισμό της βαλίτσας με τη σορό της 6χρονης Σιέρα, την οποία ο δράστης ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο

Ads