Η Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, κύριο πρόσωπο, του ροζ σκανδάλου με πρωταγωνιστή τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατέθεσε στο δικαστήριο την Παρασκευή για τα περίφημα πάρτι «μπούνγκα μπούνγκα» που διοργάνωνε ο πρώην πρωθυπουργός στη βίλα του στο Άρκορε.

Ads

 
Η ανήλικη τότε Ρούμπι υποστήριξε πως δεν είχε ποτέ ερωτική επαφή με τον Μπερλουσκόνι και παραδέχτηκε πως σε κάθε επίσκεψή της λάμβανε ποσά από 2.000 έως 3.000 ευρώ.
 
Όπως είπε στα «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι είδε «αισθησιακούς χορούς», αλλά «δεν αντιλήφθηκε να υπήρξαν ποτέ σεξουαλικές επαφές των γυναικών με τον Μπερλουσκόνι».
 
Επιπλέον ανέφερε πως είχε πει ψέματα στον ιδιοκτήτη του πρακτορείου μοντέλων που της επέτρεψε να πάρει μέρος ροζ πάρτι του Άρκορε ότι ήταν 20 ετών, τότε ήταν μόλις 17 ετών, ενώ είχε χρησιμοποιήσει και ψεύτικο όνομα και επώνυμο.
 
«Τη δεύτερη φορά που πήγα στα δείπνα του Άρκορε κοιμήθηκα στην έπαυλη, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά δικό μου. Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό», δήλωσε μεταξύ άλλων.
 
Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας Ίλντα Μποκασίνι ζήτησε την καταδίκη σε έξι χρόνια κάθειρξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι σχετικά με τα περίφημα ροζ πάρτι του «Μπούγκα – Μπούγκα» και την «υπόθεση Ρούμπι». Επιπλέον ζήτησε να επιβληθεί στον επικεφαλής της ιταλικής Κεντροδεξιάς η δια βίου στέρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.