Μετά από περισσότερες από 12 ώρες από τη στιγμή που ο 35χρονος ένοπλος που μπήκε με το αυτοκίνητό του στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και κρατούσε όμηρο το 4χρονο παιδί του, παραδόθηκε στις Αρχές.

Ads

Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του και συνελήφθη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένοπλος άνδρας το βράδυ του Σαββάτου (4/11), γύρω στις 21.00 ώρα Ελλάδας, ο οπλισμένος άνδρας έσπασε με το αυτοκίνητό του την μπάρα σε πύλη και εισήλθε στην πίστα του αεροδρομίου, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα και εκτοξεύοντας δύο φλεγόμενες φιάλες, που έμοιαζαν με βόμβες μολότοφ, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Η αστυνομία δήλωσε ότι πιστεύει ότι το περιστατικό συνδέεται με «διαμάχη για την επιμέλεια παιδιού».

Ads

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στο αυτοκίνητο επιβαίνουν ο 35χρονος και το παιδί του. Η εφημερίδα Bild ότι το παιδί είναι ένα κορίτσι 4 ετών. Η αστυνομία ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται στα τουρκικά.

Νωρίτερα, η σύζυγος του οδηγού είχε ενημερώσει την αστυνομία για την απαγωγή του παιδιού, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.