Συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ στον Πύργο του Ουίνδσορ είχε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια, μια συνάντηση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Βρετανία.

Ads

Η 92χρονη βασίλισσα, ντυμένη στα μπλε, υποδέχτηκε το προεδρικό ζεύγος σε μια εξέδρα που είχε στηθεί στην αυλή του Πύργου, κάτω από μια τέντα για να προστατεύονται από τον εκτυφλωτικό ήλιο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος συνοδευόταν από την Μελάνια, έστησε για 15 ολόκληρα λεπτά την  92χρονη βασίλισσα η οποία τον περίμενε στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα.

Το δεύτερο… φάουλ του προεδρικού ζεύγους ήταν εξίσου… χοντρό με το πρώτο, αφού ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στη βασίλισσα.  

Ads

Η σκηνή όμως που συζητήθηκε περισσότερες από όλες ήταν όταν ο Τραμπ άρχισε να περπατά, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την έψαξε, την ώρα που η 92χρονη είχε μείνει πίσω και του έδειχνε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει.