Με νέο μήνυμα τους οι Anonymous προειδοποιούν τον κόσμο να ετοιμαστεί για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο εν μέσω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ ΗΠΑ και Βόρειας Κορέας.

Ads

Στο βίντεο με τίτλο «They are preparing for what comes next… (WW3 2017-2018)», ένας άνδρας με μαύρο μανδύα και τη γνωστή μάσκα του Guy Fawkes εξηγεί πώς ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα συνεχίζουν τις «στρατηγικές κινήσεις» σε θέσεις μάχης.

«Τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο είναι όλο και πιο καθαρά, καθώς παρακολουθούμε την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους» δηλώνει η φιγούρα, προσθέτοντας ότι «σε αντίθεση με τους παγκόσμιους πολέμους κατά το παρελθόν, παρότι προφανώς θα υπάρξουν και τώρα στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα θα είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο». «Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος των Anonymous στην τρομακτική «προφητεία».

Ο αφηγητής αναφέρει πως οι Αμερικάνοι απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα. Οι Αμερικάνοι ζητούν από τους Κινέζους να τιμωρήσουν την Πιονγιάνγκ για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, ανοίγοντας τον δρόμο για περαιτέρω δράση των ΗΠΑ. Επισημαίνουν επίσης πως η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή πιθανότατα να οδηγήσει σε αντίποινα. Οι «πραγματιστές Κινέζοι», οι οποίοι έχουν κατ’ επανάληψη ζητήσει ηρεμία μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγιάνγκ, «αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους», σύμφωνα με τους Anonymous.

Το βίντεο καταλήγει ως εξής: «Ετοιμαστείτε γι αυτό που έρχεται. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε».

Ads