Περισσότερο από ένα εστιατόριο… (για να θυμηθούμε και το σύνθημα – σύμβολο της Μπαρτσελόνα) φιλοδοξεί να είναι το – ενός χρόνου και κάτι – απόκτημα του σταρ του ποδοσφαίρου. 

Ads

Εκτός από εστιατόριο – με «πιάτα για πρωταθλητές» – και μπαρ, το Bellavista del jardin del norte (Η ωραία θέα στον κήπο του βορρά) περιλαμβάνει, ακόμα, εκκλησία, κουρείο, μανάβικο, περίπτερο, (τα πιο πάνω μόνο για ντεκόρ, όχι σε λειτουργία) χώρο επιτραπέζιων παιχνιδιών, ανάγνωσης εφημερίδων και φυσικά τηλεοράσεις με τεράστιες οθόνες, λουλούδια παντού – η είσοδος με τα φωτιστικά είναι ένας αντεστραμμένος κήπος, χρώματα παντού, άλλα φωτιστικά που θυμίζουν πυροτεχνήματα, όλα αυτά σε  1000 τ.μ. στους δύο ορόφους και άλλα τόσα στον αληθινό κήπο με τα τραπεζάκια, τα κιόσκια, τις μεγάλες πολυθρόνες.

Κάποια στιγμή ο Λιονέλ Μέσι ένιωσε νοσταλγία για την πατρίδα του ίσως και τα παιδικά του χρόνια και έτσι σκέφθηκε να φέρει στοιχεία της Αργεντινής στη δεύτερη πατρίδα του… 

Συγκεκριμένα να μεταφέρει στο κέντρο τη Βαρκελώνης, στην περιοχή Eixample, στη δεξιά της πλευρά, πολύ κοντά στα αριστουργήματα του Γκαουντί Pedrera Casa Batlo και τη Sacrada Familla  στοιχεία από την πόλη Rosario όπου γεννήθηκε, πριν από 30 χρόνια και να φτιάξει το δικό του χωριό. Έτσι «γεννήθηκε» η Ωραία θέα στον κήπο του βορρά», με συνιδιοκτήτες την οικογένεια Μέσι και τους αδερφούς Ιγκλέσιας (καμία σχέση με τον Πάμπλο Ιγκλέσιας) που άνοιξε στις 22 Ιουλίου του 2016 και στα επίσημα εγκαίνια ήταν παρούσα όλη την πόλη.

Ads

Και μπορεί ο μάγος της μπάλας να μην εμφανίζεται συχνά στο «χωριό» του ( η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μας είπε ότι έχει έρθει κάποιες φορές, με φίλους και συμπαίκτες) βρίσκεται, όμως, πάντα, στο μενού, με το αγαπημένο του πιάτο – Milanesa napolitana a caballo (μοσχάρι πανέ με ντομάτα και σος τυριού) μας αποκάλυψε ο μετρ – στους τοίχους και στις οθόνες.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image