Επιβαρυμένη είναι η κατάσταση στην παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στη Βενεζουέλα, με τα επίπεδα του νερού στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια της χώρας να έχουν κατέβει κατά πολύ, λόγω ξηρασίας. Έτσι ο πρόεδρος της χώρας Νικόλας Μαδούρο παίρνει μέτρα, κι αφού αποφάσισε να κλείνουν τα καταστήματα τις Παρασκευές για τους επόμενους 2 μήνες προκειμένου να αποφευχθούν μπλακ άουτ, κηρύσσει τον πόλεμο και στα air condition, αλλά και το πιστολάκι των μαλλιών!

Ads

Ο Μαδούρο απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες της χώρας του να μην βάζουν τα air condition να δουλεύουν σε θερμοκρασίες μικρότερες των 23 βαθμών Κελσίου και αφετέρου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν πιστολάκια μαλλιών.

«Ζητώ από τις οικογένειες, τους νέους, να συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο με πειθαρχία, με συνείδηση και εξαιρετική συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο Μαδούρο.

Μάλιστα για να πείσει τις γυναίκες να πάψουν να χρησιμοποιούν την αγαπημένη τους ηλεκτρική συσκευή, έδωσε και συμβουλές ομορφιάς!«Είμαι σίγουρος ότι μια γυναίκα είναι πολύ πιο όμορφη όταν φτιάχνει τα μαλλιά της με τα χέρια της και στη συνέχεια τα αφήνει να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο. Αυτό προτείνω στις γυναίκες», είπε.

Ads