Σε ένα μήνα φυλάκισης καταδικάστηκε ένα ζευγάρι Βρετανών επειδή φιλήθηκε σε δημόσιο χώρο στο Ντουμπάι. Το ζευγάρι άσκησε έφεση στην καταδικαστική απόφαση την οποία όμως το δικαστήριο απέρριψε.

Ads

Το ζευγάρι συνελήφθη το Νοέμβριο ανάρμοστη συμπεριφορά και παράνομη κατανάλωση αλκοόλ, όταν μια γυναίκα στο Ντουμπάι τους κατηγόρησε ότι παραβίασαν το νόμο, καθώς φιλήθηκαν στο στόμα μέσα σε εστιατόριο.

Η 38χρονη γυναίκα που τους κατήγγειλε δήλωσε ότι προσεβλήθη από τη συμπεριφορά τους, ενώ έτρωγε μαζί με τις κόρες τις στο εστιατόριο Jumeirah Beach Residence. Οι αρχές του Ντουμπάι κρατούν τα διαβατήρια των δύο νέων, οι οποίοι αποφάσισαν να εκτίσουν αμέσως την ποινή τους.

Σημειώνεται ότι είναι η τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια που Βρετανοί κατηγορούνται για ηθικά παραπτώματα στο Ντουμπάι. Το 2008 ένα άλλο ζευγάρι γλίτωσε τη φυλακή αφού πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών μηνών επειδή συνελήφθησαν να κάνουν σεξ δημοσίως, σε μια παραλία, όντας σε κατάσταση μέθης και χωρίς να είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.

Ads

Σε μια άλλη περίπτωση, ζευγάρι που είχε κατηγορηθεί ότι μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου χωρίς να είναι παντρεμένοι δεν δικάστηκαν ποτέ αφού παρουσίασαν ένα πιστοποιητικό γάμου.