Δεκαέξι νέα εντάλματα έρευνας για να καταστεί δυνατή η σύλληψη και η έκδοση της δεύτερης ομάδας των υπόπτων για τη δολοφονία του στελέχους της Χαμάς τον Ιανουάριο στο Ντουμπάι εξέδωσε η Interpol.

Ads

Με τα νέα αυτά εντάλματα ο συνολικός αριθμός των υπόπτων που καταζητούνται από την Ιντερπόλ για τη δολοφονία του Μαχμούντ αλ Μαμπούχ σε ένα δωμάτιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του εμιράτου, η οποία σχεδιάστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία του Ντουμπάι, από τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ανέρχεται σε 27.

«Οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας και δόθηκαν από τις αρχές του Ντουμπάι μαρτυρούν για διεθνείς συνδέσεις και για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που εμπλέκονται, καθώς και για το ρόλο των δύο “ομάδων” ατόμων που εντοπίστηκαν από την αστυνομία στο Ντουμπάι ως συνδεόμενες με τη δολοφονία του αλ Μαμπούχ», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με την οργάνωση, αυτά τα 16 νέα ονόματα σχηματίζουν την δεύτερη από αυτές τις δύο ομάδες και προστίθενται στα 11 άλλα πρόσωπα για τα οποία η Interpol έχει εκδώσει εντάλματα σύλληψης, στις 18 Φεβρουαρίου.

Ads