Πίσω κάνει ο Μπερνάρ Αρνό, επικεφαλής του οίκου ειδών πολυτελείας LVMH, μετά την κατακραυγή που είχε δεχθεί εξαιτίας της πρόθεσής του να μεταναστεύσει στο Βέλγιο. Τώρα ξεκαθαρίζει ότι δεν θα εγκαταλείψει την πατρίδα του.

Ads

 
Ο κύριος Louis Vuitton, με περιουσία που ανέρχεται στα 29 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει την πατρίδα του και ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τις συνέπειες της απόφασής του.

Liberation προς τον Mr. Loui Vuitton: «Σήκω φύγε, μαλάκα πλούσιε!»
 
«Όπως ξέρετε, ζήτησα την βελγική υπηκοότητα, επιπροσθέτως της γαλλικής, ώστε να προστατέψω καλύτερα τη βελγική εταιρεία που δημιούργησα με μόνο στόχο την διασφάλιση της ακεραιότητας του ομίλου LVMH …Υποτίμησα τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης, η οποία μου είχαν εγγυηθεί ότι θα γινόταν με απόλυτη διακριτικότητα…» σημειώνει ο Αρνό. 
 
«Εξήγησα επανειλημμένως ότι θα παρέμενα κάτοικος Γαλλίας και θα συνέχιζα να πληρώνω τους φόρους μου. Ματαίως: Το μήνυμα δεν πέρασε. Σήμερα αποφάσισα να άρω κάθε αμφιβολία. Αποσύρω το αίτημά μου για την βελγική εθνικότητα» τόνισε.