Σε πεδίο μάχης με πολλούς τραυματίες, μετατράπηκε ο αγώνας Κουερετάρο-Άτλας για το μεξικανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη διάρκεια βίαιων επεισοδίων μεταξύ οπαδών, κατά τη διάρκεια αγώνα.που διακόπηκε στο Κερέταρο. Πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από τις αρχές κάνουν λόγο για 17 νεκρούς.

Ads

Οι συμπλοκές στην κερκίδα ξεκίνησαν στο 63ο λεπτό του αγώνα όταν οι λιγοστοί άνθρωποι της ασφάλειας του γηπέδου άφησαν το κοινό να καταφύγει στον αγωνιστικό χώρο, που προκάλεσε την άμεση διακοπή της συνάντησης.

Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, και η μόνη πληροφορία που φέρεται να προέρχεται από επίσημη Αρχή είναι πως ο αριθμός των τραυματιών είναι τουλάχιστον 22 άτομα.

Η Μεξικανική Liga ανακοίνωσε τη διακοπή όλων των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Μεξικού.

Ads

«Οι υπεύθυνοι για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας στο γήπεδο θα τιμωρηθούν υποδειγματικά», αντέδρασε ο πρόεδρος της μεξικανικής Football League, Μίκελ Αριόλα.

Ο σύλλογος της Άτλας ζήτησε σε ανακοίνωσή του να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι ευθύνες. Ο σύλλογος του Κερετάρο καταδίκασε επίσης αυτές τις πράξεις βίας στο γήπεδό του.