Θλίψη στο Χόλιγουντ και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Matthew Perry που έγινε διάσημος μέσα από τη σειρά «Φιλαράκια» όπου υποδύθηκε τον Τσάντλερ.

Ads

Ο Perry βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός επέστρεψε σπίτι του το πρωί μετά από αθλητική δραστηριότητα και έστειλε τον βοηθό του για κάποια δουλειά. Όταν εκείνος επέστρεψε, περίπου 2 ώρες αργότερα, τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πηγές ανέφεραν οτι ο Perry «πνίγηκε στο τζακούζι» μετά από ανακοπή που υπέστη. Ωστόσο, φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά την ίδια πηγή στο σπίτι δεν βρέθηκαν ουσίες.

Ads

Η τελευταία ανάρτηση και το αντίο από τα «Φιλαράκια»

Πριν από μερικές ημέρες ο Perry είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον ίδιο να βρίσκεται στο τζακούζι, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης. Στο ίδιο τζακούζι όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

«Είμαστε συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του. (Ο Matthew) ήταν πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και όλους τους θαυμαστές του» ανέφερε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Instagram η τηλεοπτική παρέα του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends (@friends)

Ο Perry έπαιξε τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του ’90, «Τα φιλαράκα» η οποία προβλήθηκε για 10 σεζόν. Ο χαρακτήρας του ήταν αγαπημένος των θαυμαστών, όπως και η ερμηνεία του.