Ιδιωτική κηδεία πραγματοποιήθηκε για τον Matthew Perry το απόγευμα της Παρασκευής (3/11), με τους συμπρωταγωνιστές του  στη σειρά “Friends” να παρευρίσκονται μαζί με άλλα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του, για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Ads

Διαβάστε επίσης: Matthew Perry / Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, οι Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox και Lisa Kudrow παρευρέθηκαν στην κηδεία του ηθοποιού που πραγματοποιήθηκε στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες.

 


Οι συμπρωταγωνιστές του Mathew Perry στη σειρά “Firends”, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών το Σάββατο (28/10) στο τζακούζι του σπιτιού του, εξέδωσαν μία κοινή δήλωση.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Matthew. Ήμασταν κάτι περισσότερο από σύντροφοι με καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτήν την απώλεια», έγραψαν .

«Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όπως και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο» ανέφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mathew Perry είχε μιλήσει πολλές φορές για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και για τις φορές που είχε μείνει σε κέντρα απεξάρτησης. Αργότερα, εθίστηκε και στα παυσίπονα που έπαιρνε για ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε επίσης: Matthew Perry / Γιατί ο Τσάντλερ είναι ο αγαπημένος μας χαρακτήρας στα «Φιλαράκια»

Δημιουργήθηκε ίδρυμα με το όνομα του για τη βοήθεια ατόμων που παλεύουν με τον εθισμό

Με αφορμή τον θάνατο του ανακοινώθηκε την Παρασκευή (3/11) η δημιουργία ιδρύματος με το όνομα του ηθοποιού στο οποίο γίνονται δωρεές για να βοηθήσει όσους παλεύουν με τον εθισμό.

«Όταν πεθάνω, δεν θέλω να είναι το “Friends” το πρώτο πράγμα που αναφέρεται για εμένα, αλλά η βοήθεια που έχω προσφέρει σε άλλους», είχε πει ο Matthew Perry στο podcast “Q With Tom Power” το 2022, προωθώντας το αυτοβιογραφικό του βιβλίο “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”.

«Θα ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου αποδεικνύοντας αυτό. Ο εθισμός είναι πολύ ισχυρός για να τον νικήσει κανείς μόνος του. Αλλά μαζί, μια μέρα τη φορά, μπορούμε να το νικήσουμε» τόνισε.