Επτά παιδιά και δύο ενήλικες τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με κτίριο δημοτικού σχολείου στο Γουίμπλεντον, στο νότιο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία.

Ads

Σύμφωνα με τον Guardian, το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Camp Road, όπου βρίσκεται το ιδιωτικό σχολείο Study για κορίτσια ηλικίας τεσσάρων έως 11 ετών.

Σε δήλωση της αστυνομίας της Met ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή αναφέρθηκαν εννέα τραυματίες, μεταξύ των οποίων δύο ενήλικες και επτά παιδιά. Αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις για την κατάσταση τους» και προσθέτει ότι «Ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε στο σημείο. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις».

Epipl;eon, o  βουλευτής των Συντηρητικών στο Wimbledon, Στήβεν Χάμοντ, έγραψε στο Twitter: «Με μεγάλη ανησυχία ακούω για το Study Preparatory School στο Camp Road σήμερα το πρωί. Έχει αναφερθεί ότι πρόκειτια για σοβαρό περιστατικό και γνωρίζω ότι όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου απευθύνονται σε όλους στο The Study.»

Ads

 «Μετά από ένα περιστατικό στην άκρη του Common on Camp Road, το κοινό καλείται να αποφύγει αυτή την περιοχή των Κοινοτήτων για να επιτρέψει την ελεύθερη πρόσβαση στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ευχαριστώ.

«Τα οχήματα έκτακτης ανάγκης είναι πιθανό να χρησιμοποιούν τα Commons για να φτάσουν στην τοποθεσία, επομένως παρακαλούμε να είστε σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει και να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού μας. Ευχαριστώ» αναφέρουν τοπικές αρχές στο twitter.

*Φωτογραφία αρχείου από ΑΠΕ-ΜΠΕ