Να «τρέξει» προειδοποιεί  ο Ραμζάν Καντίροφ τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, με αφορμή και τα πλήγματα που κατάφεραν σήμερα οι ρωσικές δυνάμεις σε μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.

Ads

Σήμερα, η Ρωσία εκτόξευσε 75 πυραύλους εναντίον ουκρανικών πόλεων, ενώ μόνο στο Κίεβο έχασαν τη ζωή τους 8 άνθρωποι σε πρωινό βομβαρδισμό. Όπως μεταδίδει το Tass, ο ηγέτης των Τσετσένων δηλώνει ότι πλέον είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

«Τώρα είμαι 100% ικανοποιημένος με τον τρόπο διεξαγωγής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», έγραψε ο Καντίροφ στο Telegram.«Σε προειδοποιήσαμε, Ζελένσκι, ότι η Ρωσία δεν έχει ξεκινήσει πραγματικά ακόμη. Σταμάτα να παραπονιέσαι σαν απόβρασμα. Καλύτερα να φύγεις μακριά, πριν σε χτυπήσουν. Τρέξε. Τρέξε, Ζελένσκι, τρέξε χωρίς να κοιτάξεις πίσω στη Δύση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο ηγέτης της Τσετσενίας δήλωνε ότι η Μόσχα πρέπει να χρησιμοποιήσει μικρής ισχύος πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. Στη συνέχεια είχε δηλώσει ότι στέλνει τρεις από τους έφηβους γιους του στο μέτωπο.

Ads