Τη σύλληψη ενός σημαντικού στελέχους της Καμόρα, που καταζητείται για διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές.

Ads

 
Μάλιστα όπως ανακοινώθηκε η ιταλική αστυνομία έπιασε τον Αντριάνο Μάνκα εξ απήνης στο κρησφύγετό του ενώ φορούσε ακόμη τις πιτζάμες του.
 
«Κατά τη διάρκεια έρευνας κατά της Μάφια στη Νάπολι, η αστυνομία έλαβε την πληροφορία πως ο επικίνδυνος φυγόδικος Αντριάνο Μάνκα κρυβόταν κατά πάσα πιθανότητα σε ένα μπαρ στο Τόρε ντελ Γκρέκο», ανακοίνωσε η αστυνομία.
 
Σε βάρος του 44χρονου Μάνκα, εκ των αφεντικών της Καμόρα, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης «για διεθνή διακίνηση ναρκωτικών».
 
Κατά τη διάρκεια της καθόδου των αστυνομικών στο υπόγειο ενός κτηρίου, αυτοί ήλθαν αντιμέτωποι με τον Μάνκα ο οποίος φορούσε πιτζάμες και «κρυβόταν σε μία κρύπτη πίσω από το μπαρ, και η οποία ήταν εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις».
 
Ο φυγόδικος διέθετε στο κρησφύγετό του ένα κρεβάτι και τηλεόραση, ενδύματα και είδη προσωπικής υγιεινής. Ο ίδιος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, αλλά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του απήγγειλαν οι αστυνομικοί.