Μια νεαρή Γαλλίδα βρέθηκε νεκρή σε ερειπωμένη εκκλησία στο βορειοδυτικό άκρο της Ιταλίας. Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση, με το άψυχο σώμα της 22χρονης κοπέλας να εντοπίζεται σε ναό στην Αόστα της Ιταλίας.

Ads

Τη σκοτεινή ιστορία καλούνται να εξιχνιάσουν οι αρχές. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία και τον ιατροδικαστή, η δολοφονία της τοποθετείται στο διάστημα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Μαρτίου και των πρώτων ημερών του Απριλίου.

Το σώμα της έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, τόσο στον λαιμό όσο και στη κοιλιακή χώρα, ενώ είχε και πυροβοληθεί μετά τον θάνατό της. Αναζητείται και ο σύντροφός της τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ιταλία ο οποίος αντιμετώπιζε καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι είχε περάσει τα ιταλικά σύνορα στις 26 Μαρτίου 2024.

Ads

Βαμπίρ και κυνήγι φαντασμάτων

Η υπόθεση του εγκλήματος περιπλέκεται, καθώς σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, όπως αναφέρει το CNN, η 22χρονη Γαλλίδα φέρεται να ήταν στην περιοχή προς αναζήτηση κάποιου στοιχειωμένου σπιτιού, μετά από κάποια διαδικτυακή πρόσκληση.

Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο να είχε λάβει μέρος σε κάποιο «κυνήγι φαντασμάτων» που πραγματοποιείται μέσω TikTok. Στο πτώμα της νεαρής γυναίκας δεν βρέθηκαν τα έγγραφά της ή άλλα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης.

Οι αρχές αναζητούν έναν άνδρα που ήταν μαζί της, επίσης και δύο ακόμη ανθρώπους που εθεάθησαν ντυμένοι σαν «βαμπίρ».

Ο εισαγγελέας της περιοχής Manlio D’Ambrosi στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι αναζητείται επίσης ένα βαν μπορντό χρώματος το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής την περασμένη εβδομάδα, κοντά στην εγκαταλελειμμένη εκκλησία που βρέθηκε το πτώμα της 22χρονης.