Ads

Οκτώ άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες ενός άντρα μέσα σε μια κάβα στην πόλη Μάντσεστερ του Κονέκτικατ. Ο δράστης του φονικού στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης είχε μόλις απολυθεί κατηγορούμενος για κλοπή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Omar Thornton εργαζόταν στην κάβα ως οδηγός και είχε μόλις απολυθεί. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη και αντιπρόεδρος της εταιρείας τον οποίο ο Omar πυροβόλησε στο πρόσωπο και στα χέρια.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 7:30 το πρωί σε μία από τις αποθήκες της εταιρείας την στιγμή που γινόταν αλλαγή της βάρδιας και περίπου 70 άτομα ήταν μέσα στο κτήριο.

Ads

Τραγωδία για 2 οικογένειες στον Κόκκινο Ποταμό της Λουιζιάνα

Τραγωδία στη Λουιζιάνα, όπου έξι έφηβοι, από 13 έως 18 ετών πνίγηκαν στον Κόκκινο Ποταμό κοντά στην πόλη Σρίβενπορτ. Τα παιδιά ήταν μέλη δυο οικογενειών.

Η τραγωδία άρχισε να εκτυλίσσεται καθώς μια ομάδα εφτά παιδιών έπαιζε στο ποτάμι και το ένα από αυτά βρέθηκε στα βαθιά. Οι άλλοι έφηβοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, αλλά παγιδεύτηκαν και οι ίδιοι αφού δεν ήξεραν κολύμπι.

Νεκρά ανασύρθηκαν τρία αγόρια από την μια οικογένεια και δύο αγόρια και η αδελφή τους από την δεύτερη. Οι γονείς, που είχαν πάει τα παιδιά εκδρομή, ήταν παρόντες – αλλά επίσης δεν ήξεραν κολύμπι, σύμφωνα με τους διασώστες. Μόνο ένα 15χρονο αγόρι επέζησε.