Τις τελευταίες του στιγμές πριν αυτοπυροβοληθεί μετέδωσε στο Instagram ένας 28χρονος influencer, λίγη ώρα μετά την καταγγελία της γυμνής κοπέλας του ότι την κακοποίησε και της επιτέθηκε με τσεκούρι.

Ads

‘Οπως αναφέρει η Νypost, η 25χρονη σύντροφος και μητέρα του παιδιού του, ειδοποίησε τους αστυνομικούς του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια την περασμένη εβδομάδα αφού ο 28χρονος φίλος της, Angel Hernandez Grado, την έδεσε, την κακοποίησε σεξουαλικά και την χτύπησε στο κεφάλι με ένα τσεκούρι.

Ο 28χρονος, γνωστός ως S2K Wya online, την απείλησε ότι θα αγόραζε όπλο και θα τη σκότωνε αν ειδοποιούσε την αστυνομία, όπως έκανε γνωστό η ίδια η γυναίκα.

Η γυναίκα, η οποία κατάφερε να διαφύγει όταν ο Grado έφυγε από το διαμέρισμα, είχε δύο σπασμένα πλευρά, το πρόσωπό της ήταν πρησμένο και το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες.

Μετά την καταγγελία η αστυνομία έδωσε την περιγραφή του δράστη, ακολούθησε καταδίωξη και όταν ο ίδιος ο δράστης μιλώντας με αστυνομικό στο τηλέφωνο είπε ότι είναι οπλισμένος, οι αρχές χρησιμοποιήσαν τεθωρακισμένα οχήματα και κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν. Ο Γκράντο, ο οποίος είχε πάνω από 50.000 followers στο Instagram, κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές του, κρατώντας ένα όπλο πριν τραβήξει τη σκανδάλη.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ