Μία γυναίκα στην Ινδία αντιστάθηκε στους βιαστές της και αυτοί την πυροβόλησαν στο κεφάλι έξι φορές μπροστά στα παιδιά της.

Ads

Πέντε ένοπλοι εισέβαλαν την Τρίτη στο σπίτι της γυναίκας σε απομακρυσμένο χωριό στο κρατίδιο Μεγκαλάγια, στην Ινδία,  και αφού κλείδωσαν σε αυτό τα πέντε παιδιά και τον σύζυγό της, τής επιτέθηκαν σεξουαλικά.

Όταν η γυναίκα, που ήταν περίπου 35 ετών, αντιστάθηκε οι άνδρες την πυροβόλησαν έξι φορές στο κεφάλι με ένα τουφέκι, μπροστά στα μάτια των παιδιών της.

Οι άνδρες φέρονται να ανήκουν στον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό της φυλής Γκάρο (GNLA), ομάδα ανταρτών που δρα στην περιοχή και επιθυμεί τη δημιουργία ενός αυτόνομου κράτους για τη φυλή Γκάρο.

Ads

Ο GNLA, που χαρακτηρίστηκε τρομοκρατική οργάνωση το 2012 από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ινδίας, κατηγορείται από τις αρχές για πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, απαγωγών και εκβιασμών.

Οι τελευταίες επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Ινδία που ήρθαν στη δημοσιότητα έχουν προκαλέσει κατακραυγή τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, κυρίως η υπόθεση δύο κοριτσιών 14 και 16 ετών που βιάστηκαν ομαδικά και βρέθηκαν απαγχονισμένες σε δέντρο την προηγούμενη εβδομάδα στο βόρειο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.