Κεντρικό θέμα εγινε στα social media προκλήθηκε ο αγώνας τένις μεταξύ της τενίστριας Αλίζ Κορνέ και της Γιοχάνα Λάρσον.  Αιτία δεν ήταν ούτε το αποτέλεσμα, ούτε κάποια άδικη απόφαση που πήρε ο διαιτητής ως προς το σκορ, αλλά η απόφαση της Κορνέ να αλλάξει την μπλούζα της μέσα στο γήπεδο.

Ads

Συγκεκριμένα, η Γαλλίδα τενίστρια είχε πάει στα αποδυτήρια προκειμένου να αλλάξει μπλούζα, καθώς είχε ιδρώσει, ωστόσο όταν ξεκίνησε και πάλι τον αγώνα, η ίδια συνειδητοποίησε πως είχε βάλει την μπλούζα ανάποδα.

Έτσι η ίδια προτίμησε να την βγάλει για να την βάλει σωστά  την ώρα του αγώνα,  στο γήπεδο του US Open.

Ωστόσο, η κίνησή της δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος της έκανε παρατήρηση για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ads

Το περιστατικό αυτό, λοιπόν, και συγκεκριμένα η στάση του διαιτητή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media, ενώ πολλοί χρήστες κατηγόρησαν την διοργάνωση για σεξισμό, αφού είναι γνωστό πως οι άνδρες αλλάζουν μπλούζα χωρίς κανένα πρόβλημα.

«Της έκαναν παρατήρηση επειδή χρειάστηκε 10 δευτερόλεπτα για να αλλάξει την μπλούζα της, ενώ ο Νόβαν Τζόκοβιτ μπορεί να κάτσει με τις ώρες μισόγυμνος» ήταν το σχόλιο μίας χρήστριας του Twitter, ενώ την αθλήτρια υπερασπίστηκε και η μητέρα του τενίστα Αντι Μάρεϊ, η οποία δεν δίστασε να ποστάρει φωτογραφία γιου της, όπου δεν φορά μπλούζα.