Καταγγελία από μάρτυρα αποκαλύπτει σοβαρή ολιγωρία της αστυνομίας σχετικά με την γυναικοκτονία της 41χρονης το πρωί της Παρασκευής (14/6) στην Πάφο.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (14/6) ένας 48χρονος μαχαίρωσε πολλές φορές τη 41χρονη σύζυγο του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Όπως κατήγγειλε γείτονας της 41χρονης στο alphanews.live, όταν άκουσε τις πρώτες φωνές κάλεσε τέσσερις φορές στην αστυνομία και τον συνέδεαν συνεχώς με άλλα τμήματα στα οποία δεν απαντούσε κανείς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι όταν κάλεσε πρώτη φορά «ο υπεύθυνος μου είπε να με συνδέσει με τη Βία στην Οικογένεια, χτυπούσε, περίμενα να απαντήσει κάποιος, δεν απαντούσε κανένας».

Ads

Στη συνέχεια, είπε ότι τερμάτισε την κλήση και έκανε νέα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

«Στις 10:01 ξαναπήρα την Αστυνομία, είπα στον υπεύθυνο ότι δεν απαντούσαν, μου είπε να με συνδέσει με το Τμήμα των Μικροεγκλημάτων, πάλι δεν απάντησε κανένας», κατήγγειλε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «10:03 το επόμενο τηλεφώνημα και μου είπε να με συνδέσει με ένα κινητό κάποιου υπεύθυνου, ούτε εκείνος απάντησε».

Και συμπλήρωσε: «Στις 10:07 ήταν το τελευταίο μου τηλεφώνημα δεν μου είπε να με συνδέσει με κάποιον, φαντάζομαι θα τους ενημέρωσαν κι άλλοι και ήξεραν τι συμβαίνει. Άκουσα φωνές, έτρεξα να πάω κάτω να δω τι γίνεται, μήπως και προλάβω κάτι, αλλά πρόλαβε και την έριξε από το μπαλκόνι. Είχε κόσμο και προσπαθούσε να την συνεφέρει, ήταν μέσα στα αίματα. Πήγα από την άλλη πλευρά του σπιτιού, ήταν εκείνος γεμάτος αίματα, στο έδαφος, σε καλύτερη κατάσταση όμως και μετά από 20 περίπου λεπτά ήρθε ασθενοφόρο, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, δεν την έσωσε, δεν πρόλαβε».

«Μετά που τελείωσαν όλα αυτά ήρθε η Αστυνομία», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Η Αστυνομία σχολιάζοντας τις καταγγελίες, ανακοίνωσε ότι όλα τα θέματα θα τύχουν διερεύνησης.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η τραγωδία συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας, με τους αυτόπτες μάρτυρες να δηλώνουν στο philenews.com ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά, ενώ σε κάποια στιγμή τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας εμφανίσθηκαν από διαφορετικές εξόδους της πολυκατοικίας στον ισόγειο χώρο, φέροντας και οι δύο αίματα από τραύματα.