Σε «κλαμπ ενηλίκων» της Γρανάδας άνοιξε την προεκλογική της καμπάνια η πρώην επικεφαλής του ακροδεξιού Vox και αρχηγός του νέου κόμματος Caminando Juntos, Macarena Olona.

Ads

Επέλεξε το Club Sala Gheisha της περιοχής Ατάρφε στην Γρανάδα και μάλιστα με την παρουσία των κυριών που εργάζονται εκεί για να ανακοινώσει την επάνοδό της την πολιτική και τη διεκδίκηση εδρών στη βουλή με το νέο της κόμμα, διότι όπως δήλωσε είναι «χώρος συνηθισμένος για τους πολιτικούς, αλλά χωρίς καμία υποκρισία».

Από τότε που έφυγε από το Vox, η Olona έχει δείξει επανειλημμένα την σχέση της με εργάτριες του σεξ. Μάλιστα, η πρόεδρος της ένωσης εργαζομένων στο σεξ (ASTRAS), Susana Pastor, είναι η «νούμερο ένα» υποψήφια του κόμματος για τη Βαλένθια.

Όπως δήλωσε η Olona στα κοινωνικά δίκτυα καλώντας τους υποστηρικτές της να παρευρεθούν στην εκδήλωση, «η προεκλογική εκστρατεία ξεκινά στο συνηθισμένο μέρος για τους πολιτικούς. Αλλά χωρίς κοινωνική υποκρισία. Τα ποτά δεν θα πληρωθούν με δημόσιο χρήμα».

Ads

Το νέο κόμμα Caminando Juntos παρουσιάζει την εκδήλωση ως «πρωτοποριακή» και αναφέρει ότι στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να καταναλώνουν ό,τι θέλουν, «ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την παρουσία τους».