Ένας νεκρός και τουλάχιστον 18 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από την αιφνίδια κατάρρευση  ξενοδοχείου υπό κατασκευή στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης. Ακόμη τρεις άνθρωποι αγνοούνται.

Ads

Η τραγωδία συνέβη στην οδό Casual, στο κέντρο της Νέας Ορλεάνης. «Ήταν ένας βαθύς ήχος, κάτι σαν αεροπλάνο» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας. «Ήταν σαν να γλιστρούσε το τσιμέντο από την κορυφή του κτιρίου προς τα κάτω» πρόσθεσε.

Το ξενοδοχείο Hard Rock Cafe Casino των 350 δωματίων, σχεδιαζόταν να ανοίξει την άνοιξη του 2020.

Η ανακοίνωση της Hard Rock

Η Hard Rock International εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάρρευση του ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη μας για τα θύματα από το εργατικό δυστύχημα που έλαβε χώρα στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ. Η εταιρεία Kailas Companies, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, συνεβλήθη με την κατασκευαστική εταιρεία Citadel Builders LLC για την ανέγερση ενός ξενοδοχείου στη Νέα Ορλεάνη, με μελλοντικό υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου (hotel operator), μετά από την ολοκλήρωση της ανέγερσης, τη Hard Rock International. Επισημαίνεται ότι η Hard Rock, στη φάση της κατασκευής και μέχρι την αποπεράτωση, δεν έχει καμία συμμετοχή. Η σκέψη μας είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων».