Τη δημιουργία του πρώτου τεχνητού μοσχαρίσιου φιλέτου ανακοίνωσαν την Πέμπτη ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ στη Βρετανία, οι οποίοι έχουν ιδρύσει την εταιρεία 3D Bio-Tissues ώστε να αξιοποιηθεί εμπορικά αυτή η τεχνολογία.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το φιλέτο αυτό έχει την ίδια όψη, υφή και γεύση με το φυσικό και μάλιστα όταν μαγειρεύεται στο τηγάνι καραμελώνει ακόμη καλύτερα.
Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ που στηρίζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, χρημαδοτούνται από το ... κράτος. Tο tvxs.gr στηρίζεται στους αναγνώστες του και αποτελεί μια από τις ελάχιστες ανεξάρτητες φωνές στη χώρα. Mε μια συνδρομή, από 2.9 €/μήνα,ενισχύετε την αυτονομία του tvxs.gr και των δημοσιογραφικών του ερευνών. Συγχρόνως αποκτάτε πρόσβαση στα ντοκιμαντέρ και το περιεχόμενο του 24ores.gr.
Δες τα πακέτα συνδρομών >