Ένας ακόμη θάνατος για μια selfie καταγράφηκε, αυτή τη φορά στον Παναμά.

Ads

Μια 27χρονη δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών, η Sandra Manuela Da Costa Macedo έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των διακοπών της στον Παναμά, όταν προσπαθώντας να πετυχει την τέλεια λήψη, ανέβηκε στο κάγκελο του μπαλκονιού του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε, παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε στο κενό.

Εργάτες που βρίσκονταν σε διπλανή οικοδομή της είχαν φωνάξει να είναι προσεκτική και να απομακρυνθεί από το σημείο, κάτι που δεν έπραξε. Τελικά κατέγραψαν την πτώση της με τα κινητά τους.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Η Πυροσβεστική του Παναμά ανάρτησε προειδοποιητικό μήνυμα στο Twitter μετά την τραγωδία, καλώντας τους πολίτες να μην αποτολμούν τέτοιου είδους λήψεις. «Καλύτερα να χάνεις ένα λεπτό από τη ζωή σου, παρά τη ζωή σου σε ένα λεπτό», ήταν το μήνυμα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την έρευνα του All India Institue of Medical Sciences – κατά την οποία εξετάστηκαν αναφορές θανάτων από το 2011 έως το 2017 – τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, προσπαθώντας να τραβήξουν μια selfie υπό πολύ επικίνδυνες συνθήκες.