Την έμπρακτη του στήριξη στα παιδιά που έμειναν ορφανά στον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας ανακοίνωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς και κάλεσε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο.

Ads

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές του ΝΒΑ, μέσω βίντεο, ανακοίνωσε μεγάλη δωρεά, σε ίδρυμα της Τουρκίας, ενώ παράλληλα, έκανε έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν, να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

«Θέλω να δηλώσω την υποστήριξή μου στους τόσους πολλούς ανθρώπους που υπέφεραν από αυτή την τραγωδία. Τόσα πολλά θύματα, τόσες οικογένειες που αναζητούσαν ειρήνη για πολύ καιρό. Νιώθω ιδιαίτερα λυπημένος γιατί γνωρίζω πολύ καλά την περιοχή, έχω ζήσει και έχω ταξιδέψει σε πολλές περιοχές. Ξέρω την πίστη των ανθρώπων, τον χαρακτήρα τους. Υπέροχοι άνθρωποι. Θέλω να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που σας νιώθουν και εύχονται τα καλύτερα», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος.

«Θα ήθελα να ζητήσω σε όσους έχουν τη δυνατότητα να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν οικονομικά. Εγώ θα το κάνω μέσω της Darussafaka school, που προσφέρουν εκπαίδευση σε ορφανά παιδιά της περιοχής. Είναι ένας υπέροχος οργανισμός. Σας ζητώ να βοηθήσετε αν μπορείτε» πρόσθεσε.

Ads