Παρ’ ο ίδιος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες του με τον πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λέει τώρα ότι εκείνος δεν έκανε καμιά ηχογράφηση. 

Ads

Μέσω twitter αλλά και συνέντευξης που παραχώρησε διαβεβαίωσε ότι δεν ηχογράφησε τις συνομιλίες του με τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ, τερματίζοντας τη σεναριολογία που δημιούργησε ο ίδιος τον περασμένο μήνα, όταν είχε πει στον Κόμεϊ να εύχεται να μην υπάρχουν «κασέτες».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ηλεκτρονικών παρακολουθήσεων, υποκλοπών, πτώσης των μασκών και παράνομων διαρροών πληροφοριών, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν “κασέτες” ή καταγραφές των συζητήσεών μου με τον Τζέιμς Κόμεϊ, αλλά εγώ δεν έκανα και δεν έχω τέτοιες ηχογραφήσεις».

«Όταν βρούμε ότι υπάρχουν τέτοιες κασέτες, είτε κυβερνητικές είτε άλλες, τότε η ιστορία μπορεί να αλλάξει», είπε στο FOX και υποστήριξε ότι ήθελε να αναγκάσει τον Κόμεϊ να είναι ειλικρινής. «Δεν ήταν ανόητη κίνηση, αυτό σας λέω. Άλλωστε ο Κόμεϊ παραδέχθηκε ότι έχω δίκιο».

Ads