Εξοργισμένη εμφανίζεται η Μελάνια Τραμπ με το νέο βιντεοκλίπ του ράπερ T.I., στο οποίο εμφανίζεται μια σωσίας της να κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

Ads

Σε βίντεο μια γυναίκα – σωσίας της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, μπαίνει στο γραφείο του προέδρου των ΗΠΑ, φορώντας ένα σακάκι που γράφει «I really don’t care, do u?» που παραπέμπει σε αυτό που φόρεσε η Μελάνια κατά την επίσκεψή της σε παιδιά μεταναστών στο Τέξας και κάνει στριπτίζ, μένοντας γυμνή. Στο σενάριο ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αποχωρήσει με ελικόπτερο από τον Λευκό Οίκο και τη θέση του έχει πάρει ο T.I.

«Πώς μπορεί να είναι αποδεκτό αυτό;», έγραψε η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, στο Twitter, συνοδεύοντας το τιτίβισμά της με τα hashtags: #disgusting και #boycottT.I.

Μιλώντας μάλιστα στο δίκτυο Fox, η  Γκρίσαμ είπε πως «είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι η Πρώτη Κυρία και μιλάμε για τον Λευκό Οίκο. Είναι ασέβεια και αηδιαστικό να την παρουσιάζουν με αυτόν τον τρόπο απλά και μόνο για πολιτικούς λόγους. Αυτά τα είδη χυδαίων επιθέσεων ενισχύουν μόνο τον διχασμό και τη μεροληψία στη χώρα μας – πρέπει να σταματήσει τώρα».