Βίντεο ντοκουμέντα από τις πρώτες στιγμές της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης του ενόπλου στο νυχτερινό μαγαζί Reina στην Κωνσταντινούπολη έχουν έρθει στη δημοσιότητα.

Ads

Κατά την επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον 39 άνθρωποι. Ο ένοπλος πριν εισβάλει στο κέντρο διασκέδασης, ένα από τα γνωστότερα της πόλης, όπου βρίσκονταν περίπου 700 άτομα, πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη στην είσοδο.

Στο πρώτο βίντεο ο δράστης εισβάλει στο μαγαζί, φαίνεται να πυροβολεί και σκοτώνει στην είσοδο εν ψυχρώ έναν πολίτη και τον αστυνομικό. Στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί έχουν καταγραφεί οι πρώτοι πυροβολισμοί του δράστη, ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άφαντος. Τα βίντεο είναι από τις κάμερες ασφαλείας του Reina και έχει αναρτηθεί στη σελίδα του νυχτερινού μαγαζιού στο Facebook. Στο τρίτο ο δράστης εμφανίζεται εντός του club με το όπλο στο χέρι. 

Δύο ακόμη βίντεο από την επίθεση έχουν ανέβει στο διαδίκτυο. Στο πρώτο έχει καταγραφεί η επίθεση μέσα από ένα αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα από το club, ενώ στο δεύτερο έχουν καταγραφεί τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση από κάποιον που βρίσκεται έξω από το μαγαζί.