Τρεις άνδρες φέρεται να επιτέθηκαν με χειροβομβίδες σε αστυνομικό τμήμα στο Γερεβάν της Αρμενίας, όπως μετέδωσαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο δράστες τραυματίστηκαν οι ίδιοι από τις χειροβομβίδες που κρατούσαν.

Ads

Οι τρεις οπλισμένοι άνδρες επιχείρησαν εναντίον ενός αστυνομικού τμήματος στη συνοικία Νορ-Νορκ του Γερεβάν, την πρωτεύουσα της Αρμενίας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών της Αρμενίας.

Όταν εξερράγησαν οι χειροβομβίδες στα χέρια των δύο δραστών, εκείνοι τραυματίστηκαν, ενώ ο τρίτος, κρατώντας κι εκείνος μια χειροβομβίδα άρχισε διαπραγματεύσεις με τις αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ως προς την επίθεση, το πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε, επικαλούμενο τοπικά ΜΜΕ, ότι οι ένοπλοι ενδέχεται να ανήκουν στην οργάνωση Combat Brotherhood, πενήντα μέλη της οποίας συνελήφθησαν νωρίτερα.

Ads

Η οργάνωση διέψευσε τις αναφορές σχετικά με την εμπλοκή της, υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό, σύμφωνα με το Sputnik Armenia.