Κατηγορίες απαγγέλθηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εναντίον των αδελφών Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη για την δολοφονία του Κύπριου, διευθύνοντος συμβούλου του εκδοτικού συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», στις 11 Ιανουαρίου.
Άντη Χατζηκωστή. Οι κατηγορίες αφορούν σε συνωμοσία για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών και πυροβόλου όπλου, ωστόσο τα δύο αδέλφια δεν παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

Ads

Το δικαστήριο ζήτησε επίσης να παραμείνουν υπό κράτηση οι δύο κατηγορούμενοι, μέχρι την συνέχιση της δίκης τους τον Ιούνιο του 2010, ωστόσο οι συνήγοροι των δύο αδελφών ζήτησαν να πληρώσουν οι πελάτες τους εγγύηση ή να τους επιβληθεί κατ’οικον περιορισμός μέχρι τη δίκη. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο θα αποφασίσει τελικά αύριο, αν τα αδέλφια θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Ο τρίτος κατηγορούμενος Ανδρέας Γρηγορίου δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αφού νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και δεν μπορεί να μετακινηθεί λόγω της κατάστασής του, σύμφωνα με ιατρικό πιστοποιητικό που κατατέθηκε στο δικαστήριο. Ο Γρηγορίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 21 Απριλίου οπότε θα απαγγελθούν και σε εκείνον οι κατηγορίες.