Ανεπιθύμητος ακόμη και νεκρός είναι για τον πατέρα του ο Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, εγκέφαλος των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Ads

Ο πατέρας του αρχι-τρομοκράτη του Παρισιού εξέφρασε σήμερα τη λύπη του για το γεγονός ότι ο γιος του «δεν συνελήφθη όσο ήταν ζωντανός» και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί καν να θάψει το πτώμα του γιου του.

Η δικηγόρος της οικογένειας του Αμπααούντ, δήλωσε στον Τύπο ότι ο πατέρας του Βέλγου Τζιχαντιστή «θα ήθελε να είχε συλληφθεί και να ανακριθεί ο Αμπντελχαμίντ, ώστε να κατανοήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη»

Της ζήτησε επίσης «να πλησιάσει τις γαλλικές αρχές» προκειμένου να μάθει νέα από τον άλλο του γιο, τον Γιούνες 15 ετών, τον οποίο ο Αμπντελχαμίντ απήγαγε κι οδήγησε στη Συρία στις αρχές του 2014, προκειμένου να μάθει αν είναι ακόμη ζωντανός.

Ads

«Ο πελάτης μου είναι εξαιρετικά ήρεμος, περίμενε ότι αυτό θα τελείωνε άσχημα. Δεν νιώθει παρά οργή και αποστροφή για τον γιο του, δεν ψάχνει και δεν έχει βρει καμία δικαιολογία για εκείνον», τόνισε η ίδια.