Ανεμοστροβιλοι στη Σκόπελο …

Ads

Πέθανε ο 66χρονος που επί 18 μέρες δεν τον χειρουργούσε ο γιατρός, που του ζητούσε φακελάκι. Τον είχε προειδοποιήσει ο γιατρός. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Τραγικά αυτά που γίνονται στη Γάζα. Τραγικά κι αυτά που γίνονται στα ελληνικά νοσοκομεία. Δεν υπάρχει ούτε γάζα. Λωρίδες της γάζας.

image

Παραλίγο ελεύθερος ο Παπαγεωργόπουλος από το Εφετείο, με τον περιοριστικό όρο να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μηνός στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Ads

Ξετρελαμένος είναι ο Κάρολος Παπούλιας με την υπογραφή του στη «μικρή ΔΕΗ». Κάθε μέρα ζητάει τον νόμο και τον υπογράφει πάλι.

Πού να του πάνε και το νομοσχέδιο για τη «μεγάλη ΔΕΗ». Σαν μωρό παιδί θα κάνει.

Ολγα Τρέμη: «Μπρα ντε φερ κυβέρνησης – τρόικας!» Χα, χα! Ποιος ξέρει τι χάσαμε ένα μήνα παρακολουθώντας Μουντιάλ!

Χαρήκαμε αφάνταστα που είδαμε έπειτα από πολύ καιρό και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Μας πληροφόρησε ότι η κυβέρνηση είναι ενθουσιασμένη για το πώς πάνε τα πράγματα. Οχι, ο Μέσι δεν έκανε εμετό γι’ αυτή την αιτία.

image

Με σαφώς ανανεωμένο look, δοκίμασε τα κατασκευάσει ένα πιάτο «Μουσακότο» (συνδιασμός μουσακά με ριζότο), βασισμένη στη μοριακή γαστρονομία.

image

Σταματήσαμε να βλέπουμε τις άπειρες φωτογραφίες του Κωστόπουλου στη Μύκονο και πλημμυρίσαμε από τις φωτογραφίες του Τσίπρα στη Νάξο. Μόνο η Μπαλατσινού λείπει.

Φοράει πέδιλα, αλλά ευτυχώς χωρίς άσπρη κάλτσα.

Ελεος πια, με τον υπάλληλο του ΕΚΑΒ που είχε 5 χρόνια να πάει στη δουλειά του. Δεν θα αποκαλυπτόταν ποτέ το θέμα του, αν δεν έκανε καταγγελία ότι επί 5 χρόνια δεν είχε πάρει άδεια.

Δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα. Επειτα από 5 χρόνια έχει παραγραφεί η υποχρέωση να παρουσιάζεται στην εργασία του.
Δικαιολογήθηκε ότι επί 5 χρόνια μετέφερε έναν ασθενή στο νοσοκομείο, αλλά είχε κίνηση.

Στα προαπαιτούμενα και η πώληση-παράδοση των δασών. Ετσι, να μη γίνονται μισές δουλειές. Πώληση δηλαδή μόνο αιγιαλών. Πουλώντας τα δάση σε ξένους, γλιτώνουμε και από το τεράστιο πρόβλημα των πυρκαγιών. Ας τις σβήνουν αυτοί.

Το ότι τελείωσε το Μουντιάλ φαίνεται, κυρίως, από ένα ακράδαντο στοιχείο: άρχισαν οι γυναικείοι πονοκέφαλοι.

Ο Σαμαράς υποσχέθηκε στην τρόικα ότι θα συλλάβουν τη φοροδιαφυγή. Του υπενθύμισαν ότι δεν μπορούν να συλλάβουν ούτε έναν κροκόδειλο. Ρεθυμνιός δήλωσε σε τοπικη εφημερίδα : Δυο χρόνους ήταν επαέεε  το κροκοδειλάτσι! :-)p

image

Και η φωτογραφία της χρονιάς. Πήγε ο Μητσοτάκης στο Μαράθι, την κοπάνησε τη νύχτα ο κροκόδειλος!!!!!!!!!!

Χειμωνιάτικη Λιακάδα