Την εμπλοκή του στη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου στον Στρόβολο παραδέχτηκε ανακρινόμενος ο 33χρονος.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο «Πoλίτης» ο 33χρονος στην κατάθεση του υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρούχα που φορούσε τη νύχτα του φόνου, αλλά και το φονικό όπλο. Ακολούθως η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα και το φονικό όπλο στο σπίτι του πατέρα του 33χρονου στην Αγλαντζιά. 
 
Ταυτόχρονα ο 33χρονος κατονόμασε ένα πρόσωπο ως τον κουκουλοφόρο με τον οποίο μπήκε στην οικία της οδού Ζαλόγγου.

Η ανάκριση του υπόπτου άρχισε στις 15:00 και ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00. Μετά τις εξελίξεις αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας να εκδοθεί ένταλμα για την σύλληψη του προσώπου που κατονόμασε ο 33χρονος. 

Τον 33χρονο αναγνώρισε ο 15χρονος γιος της οικογένειας 

Ads

Τον 33χρονο αναγνώρισε σε αναγνωριστική παράταξη ο 15χρονος γιος του δολοφονημένου ζεύγους. Η διαδικασία της αναγνωριστικής παράταξης έγινε γύρω στο μεσημέρι.

Νωρίτερα, ο 15χρονος γιος του δολοφονηθέντος ζεύγους βρέθηκε στο ΤΑΕ και έδωσε κατάθεση ως βασικός  μάρτυρας.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ ο γιος των θυμάτων προσήλθε στους ανακριτές συνοδευόμενος από παιδοψυχίατρο και οικεία του πρόσωπα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάνου, ο οποίος δεν ήταν παρών στην κατάθεση δήλωσε ότι «ο ανήλικος στοχοποιήθηκε άδικα». Είδα, είπε μιλώντας στο ΡΙΚ, αρκετά σενάρια χωρίς υπόσταση. «Ειλικρινά διερωτώμαι, πόσος κόσμος ήταν διατεθειμένος να επεξεργάζεται, να διαδίδει να συζητά τέτοια σενάρια», πρόσθεσε.

Ο κ. Παπαϊωάνου υπέδειξε ότι εκπαιδευτικοί-συμμαθητές, με τους οποίους θα έλθει το παιδί σε επαφή πρέπει να το περιβάλουν με την αγάπη.