Για την αυτοκτονία της 18χρονης κόρης της, στις 4 Νοεμβρίου, λίγους μήνες μετά τον βιασμό της στη Ζάκυνθο μίλησε στην ιρλανδική Mirror, η Άννα Κρόου.

Ads

Η κοπέλα είχε πάει το περασμένο Καλοκαίρι στη Ζάκυνθο με φίλους για διακοπές. Εκεί, σύμφωνα με τη μητέρα, την πρώτη μέρα δέχτηκε διπλή επίθεση. Την πρώτη φορά ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να την φιλήσει κι ένας άλλος κατάφερε να περάσει το χέρι του μέσα από το τζιν παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Δύο βράδια αργότερα όμως, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό της και την βίασαν.

«Η Τζούλι που επέστρεψε σπίτι από την Ελλάδα, λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Από τη μία πλευρά ήταν λειτουργική και από την άλλη ήταν καταρρακωμένη, προσπαθώντας να καλύψει τα κενά της μνήμης της, αφότου την νάρκωσαν και την βίασαν», αναφέρει η μητέρα. «Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολέγιό της ότι θα έπρεπε να την παρακολουθούμε, καθώς βρισκόταν σε μία πολύ εύθραυστη κατάσταση».

Σύμφωνα με την ίδια, η Τζούλι ήταν βέβαιη ότι δεν επρόκειτο να εντοπιστεί ο βιαστής της. Αυτό είναι που την βασάνιζε, «την στοίχειωνε το τραύμα των όσων συνέβησαν και η σκέψη ότι δεν επρόκειτο ποτέ να της αποδοθεί Δικαιοσύνη», λέει η μητέρα. Η 18χρονη άφησε σημείωμα εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία, αποκάλυψε η μητέρα, που δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Ads