Μία γυναίκα στην Ρωσία η οποία ετοιμαζόταν για εξωσωματική γονιμοποίηση, άλλαξε το σπέρμα του άνδρα της, με αυτό του εραστή της, λέγοντας στην κλινική ότι ήθελε να αποκτήσει παιδί με τον άνδρα που αγαπούσε πραγματικά.

Ads

Η Γιάνα έμεινε έγκυος, γέννησε και ο Μαξίμ, ο σύζυγός της πλήρωσε όλα τα έξοδα και φυσικά αγκάλιασε τον μικρό Τιμοφέι σαν να ήταν δικός του. Ώσπου ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι χώρισε και η Γιάνα αποκάλυψε την αλήθεια.

Ο Μαξίμ έκανε μήνυση στην κλινική της εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχει έδρα στη Μόσχα και επέτρεψε την αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Στην έρευνα που έγινε, αποδείχθηκε πως η ιδέα ήταν της πρώην συζύγου του. Η κλινική δήλωσε πως όφειλε να κάνει ό,τι ήθελε η πελάτισσα της και για αυτό βοήθησε στην αλλαγή των δειγμάτων.

Το δικαστήριο του επιδίκασε 5.100 ευρώ, ως αποζημίωση και εκείνος δήλωσε πως «το θέμα ήταν ηθικό και όχι οικονομικό». «Ήθελα να μάθει ο κόσμος τι έχει γίνει, ώστε να μην υπάρχει άλλο θύμα, άλλος απατημένος σύζυγος. Δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον». Ο Μαξίμ απέκτησε νέα σύντροφο και πριν λίγο καιρό καλωσόρισε στον κόσμο το δικό του παιδί. Η Γιάνα έχει σχέση με το βιολογικό πατέρα του Timofey.

Ads