Νέα επιχείρηση έξωσης της Ιωάννας Κολοβού έλαβε χώρα στο διαμέρισμα της στου Ζωγράφου, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο έκαναν χρήση χημικών απέναντι στους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονταν κατά της έξωσης.

Ads

Σύμφωνα με τον 902.gr, η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και βρίσκεται στο ΑΤ Ζωγράφου.

Δικηγόροι της ΕΣΗΕΑ έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μήνυση του ιδιοκτήτη και μην υποστεί η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της την αυτόφωρη διαδικασία. Το σπίτι έχει σφραγιστεί και για τη διαμονή της οικογένειας έχουν εξασφαλιστεί τρεις κατοικίες από αλληλέγγυους.

Ένα σπίτι στου Ζωγράφου, ένα κέντρο διαμονής στου ζωγράφου και ένα σπίτι που έχει βρεθεί από την ΕΣΗΕΑ.

Ads

 


«Εδώ είμαστε, ήρθαμε απότο πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο και τους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Τους πήραν με τις παντόφλες. Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν» πρόσθεσε.

«Κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι της καταγγέλλοντας τη νέα επιχείρηση έξωσης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2022 είχε γίνει και πάλι έξωση από το σπίτι της με εισβολή της αστυνομίας.

https://youtu.be/y96LINJdoq0?si=6onKFb4LwzdzKeiL