«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρεται να είπε η μητέρα που, μαζί με τον σύζυγό της, άφησαν επί τουλάχιστον μισή ώρα το μωρό τους κλειδωμένο μόνο του στο αυτοκίνητο,  στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Ads

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο κόσμος που αντιλήφθηκε το μωρό στο αυτοκίνητο άρχισε να αναζητά τους γονείς του στα διπλανά καταστήματα και ξενοδοχεία.

Με τη συνδρομή ενός ξενοδόχου, που διατηρεί επιχείρηση στο σημείο, κάλεσαν την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και την Αστυνομία.

Ο υπεύθυνος από την εταιρεία, με την παρουσία αστυνομικών, ξεκλείδωσε το αυτοκίνητο, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, αλλά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ads

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν ατάραχοι και ψύχραιμοι οι γονείς, ρωτώντας τι ακριβώς συνέβη.

Η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας, τουρίστες από την Δανία, συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε όλο αυτό, εμείς έτσι κάνουμε στη χώρα μας», φέρεται να είπε η μητέρα ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού.

Με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.