«Έχουμε σοβαρό πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης τονίζοντας οτι «κατά την περίοδο Κασσελάκη, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει βήμα σταθεροποίησης, το κόμμα κατρακυλά».

Ads

Το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε απολύτως θετική την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν από την έναρξη του 4ου συνεδρίου του κόμματος, συμπληρώνοντας οτι «σηκώνει το μπόι του και τη ματιά του και λέει τα πράγματα με τον τρόπο που κατά τη γνώμη του είναι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει και φυσικά θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα στο συνέδριο», συμπλήρωσε αναφορικά με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την προεδρία ενώ κατα την άποψή του- όπως είπε- «η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να παίξει το συνδετικό ρόλο».

«Εγώ δεν μπήκα σε κόμμα αντιπάλων. Αυτό είναι μια απολίτικη, αυταρχική αντιμετώπιση» είπε για την αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη «φέρτε μου αντίπαλο και πάμε…».

Ads

«Πρέπει να διεξάγουμε έναν πολιτικό και φυσιολογικό διάλογο στο κόμμα μας, δεν θα το κάνουμε αρένα. Δεν αντιμετωπίζουμε εχθρούς», είπε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση επανεκλογής του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως, «εγώ 20 χρόνια έχω αλλάξει τρεις προέδρους και θα αλλάξω και τέταρτο».