Έχει ένα ζήτημα η κυβέρνηση με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Αρχικά το καταργεί ως «άχρηστο», μετά το επανιδρύει ως αναγκαίο και το επανδρώνει με υπουργό και αναπληρωτή υπουργό. Παρόλα αυτά, παραμένει… άδειο. 

Ads

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που πρόσφατα επανασυστάθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που το κατήργησε στεγάζεται στο παλαιό κτίριο του Κεράνη. 

Ωστόσο, σύμφωνα με το News247, έως και σήμερα οι επικεφαλής του παραμένουν στα παλαιά τους γραφεία. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότης Μηταράκης στο υπουργείο Εργασίας και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλος Γεωργιάδης παραμένει στο κτίριο που στεγάζεται η Γραμματεία, στο κέντρο της Αθήνας, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως δεν υπάρχει πρόβλεψη για μετακόμισή της στο κτίριο του Κεράνη.

Ads

Το γιατί δεν έχουν μεταφερθεί οι υπουργοί στο κτίριο – αν για παράδειγμα δεν είναι έτοιμα τα γραφεία τους – δεν έχει απαντηθεί ακόμη.