Άλλα δύο άτομα υποστήριξε ότι σκότωσε και ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της η 45χρονη οικιακή βοηθός που έπνιξε την 75χρονη στη Ρόδο.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η οικιακή βοηθός συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία. Η ίδια προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο σε ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε, μέσα σε κατοικία σε χωριό της Ρόδου.

Ωστόσο, στο πλαίσιο της προανάκρισης υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα δύο άτομα δίνοντας αδιευκρίνιστες πληροφορίες. Ειδικότερα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σε μια διαβητική που φρόντιζε ζάχαρη και μέλι σκοπίμως και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αυτό.

Επίσης, πέρυσι, όπως είπε, έδωσε σε ηλικιωμένο που φρόντιζε, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από αυτά που ελάμβανε και πιθανολογεί επίσης ότι ο θάνατός του προήλθε από την αυξημένη ποσότητα των φαρμάκων που του χορήγησε.

Ads

Επιπλέον, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ομολογεί ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της χρησιμοποιώντας ζώνη.

Ωστόσο, τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς ελέγχονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες  η 45χρονη πάσχει από σοβαρό ψυχικό νόσημα και για το λόγο αυτό ελέγχεται για την ορθότητα των λεγομένων της.

Αναφορικά με την δολοφονία της 75χρονης σήμερα το πρωί, υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση το πρωί της Δευτέρας και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικού κέντρου να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώνοντας στον ίδιο ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Η 45χρονη δράστιδα, ερωτηθείσα από τους αστυνομικούς γιατί το έκανε, απάντησε πως δεν την άφηνε να κοιμηθεί.