Με  παρέμβασή της σε εκπομπή του action24, το βράδυ της Τρίτης, η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου, αντέδρασε στη συζήτηση που έγινε μετά τους ισχυρισμούς της εισαγγελέως Ελένης Ράικου για την εμπλοκή της στην υπόθεση Novartis, και το γεγονός ότι δεν είχε ζητηθεί η άποψή της, ως εμπλεκόμενης. 

Ads

Η γνωστή δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή Evening Report  και το Γιώργο Κουβαρά χαρακτήρισε αθλιότητες , ψευτιές και συκοφαντίες όσα της καταλογίζει η Ράικου και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί με μηνύσεις και αγωγές. Όπως ανέφερε, όλα οφείλονται στο γεγονός ότι ήταν αυτή που αποκάλυψε πως ο σύζυγος της Εισαγγελέως είχε λάβει αμοιβές από τη Novartis. 

Διέψευσε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί πίεσης στην Εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση, σημειώνοντας ότι περιορίστηκε αυστηρά στο ρόλο της δημοσιογράφου, ενώ πρόσθεσε ότι έχει κληθεί και έχει καταθέσει όσα γνωρίζει,  στο πλαίσιο των πολλών πειθαρχικών υποθέσεων που εμπλέκουν τη Ράικου. «Είναι η τελευταία που μπορεί να με εγκαλέσει η κυρία Ράικου, που έχει οκτώ πειθαρχικά σε βάρος της στον Άρειο Πάγο»

Τέλος, διέψευσε και τις αναφορές περί «off shore των Βενιζέλου – Παναγιωτάκη», λέγοντας ότι η ίδια δεν έχει κάνει οποιαδήποτε αναφορά και πως «κακώς αναφέρεται το όνομα του κυρίου Βενιζέλου», καταλήγοντας πως δεν μετανιώνει για όσα έχει γράψει και έχει πει για την υπόθεση Novartis.