Την κατεδάφιση ενός μέρος του αγροκτήματος που βρίσκεται στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν στην Κω εξετάζει η αστυνομία. Ήδη οι σχετικές διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Ads

Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Τζον Κάζινς από την πλευρά της οικογένειας, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «είμαι σε διαπραγματεύσεις με την οικογένεια που έχει το αγρόκτημα. Υπάρχει λόγος για μένα που θέλω να κατεδαφιστεί ένα μικρό μέρος αυτής της αγροικίας, προκειμένου να είμαι απολύτως σίγουρος πως δεν θα έχω χάσει καμία ευκαιρία να βρω τις απαντήσεις που ψάχνω».

Ο ντετέκτιβ πρόσθεσε πως μια φωτογραφία του 1991 δείχνει πως τμήμα αυτού του κτιρίου δεν υπήρχε την χρονική στιγμή που εξαφανίστηκε ο Μπεν. Ο Κάζινς δήλωσε επίσης, πως ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση καθώς πολλά μέλη της οικογένειας που ανήκει, είχαν μεγαλώσει εκεί. «Κατανοώ πλήρως την ανησυχία της οικογένειας» συμπλήρωσε. 

Στο μεταξύ ομάδα ειδικών συνεχίζει για δεύτερη εβδομάδα τις λεπτομερείς ανασκαφές κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο τότε 21 μηνών Μπεν το 1991. Οι ανασκαφές συνεχίζονται μετά από μικρή διακοπή την προηγούμενη εβδομάδα όταν στο σημείο ανακαλύφθηκε αρχαίο νεκροταφείο

Ads