Ναρκωτικές ουσίες μέσα σε ρόφημα χορηγούσε η γυναίκα που συνελήφθη για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσης ΕΛΑΣ, η γυναίκα κρατούσε το κορίτσι σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. 

Ads

Σε έρευνα διαμέρισμα αλλά και σε κάδο απορριμμάτων, όπου η γυναίκα επιχείρησε να πετάξει εις βάρος της στοιχεία βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης. 

Σημειώνεται επίσης ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης – απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ξύρισε τα μαλλιά της για να μην γίνει αντιληπτή αφού υπήρχε η αναφορά ότι η γυναίκα που πήρε την Μαρκέλλα είχε κοντά κόκκινα μαλλιά. 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, στις 11 Ιουνίου το μεσημέρι, προσέγγισε την 10χρονη Μαρκέλλα και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς, όπου την κράτησε για 44 ώρες πριν τελικά την απελευθερώσει απειλώντας την να μην πει τίποτα στην αστυνομία. 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 33χρονη αφήνει την Μαρκέλλα

Ads

Η συλληφθείσα φέρεται να έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας, μια και κατά το παρελθόν διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη μητέρα της 10χρονης.

Η 33χρονη εντοπίστηκε τελικά, χθες, στην περιοχή της Κατερίνης και συνελήφθη. Πάνω της βρέθηκαν ναρκωτικά δισκία. Σε βάρος της σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.