Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη αφού οι υποψίες των αρχών στρέφονται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο τουλάχιστον άτομα, από το στενό περιβάλλον της 44χρονης.

Ads

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για έναν 50χρονο, καλό της φίλο, ο οποίος έχει ήδη κληθεί για κατάθεση οκτώ φορές και έναν 55χρονο. Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται πως την είδαν ζωντανή και ήταν μαζί της στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μοιραία μέρα.

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για τον θάνατό της ή προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ζητώντας παράλληλα αποζημιώσεις.

«Μόλις προσωποποιηθεί η δίωξη αμέσως θα καταθέσουμε νέο δικόγραφο που θα περιέχει ονοματεπώνυμο και ταυτόχρονα θα κάνουμε και τις ανάλογες αστικές αγωγές. Η άσκηση ποινικής δίωξης για συμμορία σημαίνει ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είχαν προαποφασίσει να κόψουν το νήμα της ζωής της Ειρήνης και το σχεδιάσανε και μοιράσανε και κάποιους ρόλους μεταξύ τους. Άλλοι ήταν εκτελεστές άλλος μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στο Star.

Ads