Για «ραγδαίες εξελίξεις» στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Βασίλης Ταουξής.

Ads

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Star, τα πρόσωπα που ερευνούν οι αρχές, ερευνώνται και για υποθέσεις ναρκωτικών και για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία.

Πρόσθεσε πως πλέον ανοίγουν και πολλά στόματα, καθώς στην αρχή πολλά ήταν τα άτομα που ήξεραν πράγματα και είχαν πληροφορίες, αλλά δεν είχαν μιλήσει από φόβο μην μπλέξουν ή από εκβιασμό. Έκανε λόγο και για τα μεγάλα χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπόπτων, που ερευνώνται ως δολοφόνοι της Ειρήνης Λαγούδη.

Ειδικότερα ανέφερε, πως η Ειρήνη Λαγούδη απαίτησε τα χρήματα που είχε δώσει, οι ύποπτοι δεν της τα επέστρεψαν, τους απείλησε ότι θα καταφύγει στις αρχές και, ενδεχομένως, αυτό να ήταν η θρυαλλίδα που οδήγησε στον θάνατό της.

Ads

Μάλιστα, το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη εξέπεμψε σήμα περίπου ένα μήνα μετά τη δολοφονία της, από το σπίτι του πρώτου και βασικού υπόπτου. Οι ύποπτοι, όπως ανέφερε, είναι τουλάχιστον τρεις, εκ των οποίων γνωρίζουν τα ονοματεπώνυμα των δύο, ενώ για το τρίτο άτομο δεν έχουν αρκετές πληροφορίες.