Μπορεί οι δικηγόροι της οικογένειας της  Ειρήνης Λαγούδη να σκιαγραφούν ως ηθικό αυτουργό  της δολοφονίας της τον γιατρό με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, εκείνος όμως έχει άλλοθι.

Ads

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι πέντε αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση θανάτου της 44χρονης, από την πρώτη στιγμή, κάλεσαν για κατάθεση τον γιατρό.

Δεν μπόρεσαν όμως να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες εναντίον του καθώς είχε το εξής άλλοθι: Ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της δολοφονίας έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν. Κι έλεγε αλήθεια καθώς οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου-Αντιρρίου, αλλά και από άλλα σημεία, έδειξαν στις αρχές ότι πράγματι έκανε το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Σύμφωνα με το Star, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές, μετά την απόδειξη του άλλοθι άρχισαν να ερευνούν τον περίγυρο του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού, καθώς είχαν πεισθεί ότι άλλος σχεδίασε το έγκλημα και άλλοι το εκτέλεσαν.

Ads

Ο γιατρός πάντως δεν θεωρείται ύποπτος φυγής γι’ αυτό και δεν επισπεύδονται οι διαδικασίες για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.