Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ήταν οικονομικό, αναφέρει ο αδελφός της που παραχωρεί συνέντευξη στη Real News. «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ», λέει συγκεκιμένα.

Ads

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», αποκαλύπτει ο Γιώργος Λαγούδης στην εφημερίδα.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, υποστηρίζει πως η Ειρήνη Λαγούδη δεν έδωσε αυτά τα χρήματα σε συγγενικό της πρόσωπο. «Εικάζουμε πως είναι πολύ φιλικό ή στενό της πρόσωπο στο οποίο πρέπει να είχε απέραντη εμπιστοσύνη. Κάποια στιγμή όταν φάνηκε πως αυτή η σχέση διαρρηγνύεται πρέπει να τα ζήτησε πίσω. Ε, αυτό ήταν η αιτία που ξεκίνησε η διαδικασία του θανάτου της».

Την ίδια ώρα, ο γιατρός με τον οποίο η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, αν και σύμφωνα με δικαστικές πηγές η εισαγγελική έρευνα φέρεται να καταλήγει στο ότι ήταν ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας της 44χρονης. Προειδοποιεί επίσης με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.

Ads